Työmme / Tue meitä

Tehtäväni ja palvelutyöni ydin on välittää armoa ja totuutta Jeesuksessa Kristuksessa

Tehtäväni ja palvelutyöni ydin on välittää armoa ja totuutta Jeesuksessa Kristuksessa – ihmiselle joka ei Häntä (vielä) seuraa mutta myös ihmiselle joka jo kuuluu Hänelle. Käytännössä tämä saa monia muotoja: ehkä tunnetuin niistä on vankilatyöni eri maissa, mutta tehtäväni pitää sisällään suuren määrän eriluonteisia paikkoja ja median muotoja. Kyse voi olla kirkosta, konserttisalista, seminaari/opetustilanteesta, huumeparantolasta, mentorointitilanteesta, musiikkivideosta, podcastista, haastattelusta, radio/tv-ohjelmasta, studiotyöskentelystä jne. Vuosien varrella olen saanut löytää monia kanavia evankeliumille.

…musiikki on ollut avaamassa ovia ja sydämiä jotka muuten olisivat voineet olla tiukasti kiinni.

Se että musiikki näyttelee suurta osaa siinä mitä teen tuo myös lisää kustannuksia työhön ja matkustamiseen koska äänentoistoa ym tarvitaan, mutta toisaalta on käynyt hyvin selväksi että musiikki on ollut avaamassa ovia ja sydämiä jotka muuten olisivat voineet olla tiukasti kiinni. Me olemme nähneet niin monta muuttunutta elämää, silmiä jotka hehkuvat Jeesuksen läsnäolosta, että tunnen itseni hyvin etuoikeutetuksi saadessani jatkaa työtä niin kauan kuin on Herran tahto.

…aina löytyy enemmän mahdollisuuksia todistaa Jeesuksesta kuin mitä äkkiseltään kuvittelisi…

Vuonna 2001 aloitin vankilatyön, ensin Venäjällä (sitä ennen olin työskennellyt kymmenisen vuotta eri länsimaissa). Tähän mennessä olen työskennellyt vankilaympäristössä Venäjällä, Ukrainassa, Suomessa, Baltian maissa, Balkanilla, Israelissa, Kirgisiassa, Nepalissa, Hollannissa ja Kanadassa.

Me teemmme yhteistyötä käytännöllisesti katsoen aina paikallisen vankilalähetystyön tai seurakunnan kanssa – tähän on useampiakin syitä: jatkuvuus (uusien) uskovien opetuslapseuttamisessa, turvallisuus- ja käytännön järjestelyt, sekä siksi että on vaan niin hyvä olla yhteydessä toisten uskovien kanssa ja tehdä työtä yhdessä kokeneiden työntekijöiden kanssa – kokemusta ja elämää Kristuksessa jaetaan puolin ja toisin. Lisänä matkoilla niinkuin muutenkin elämässä on että aina löytyy enemmän mahdollisuuksia todistaa Jeesuksesta kuin mitä äkkiseltään kuvittelisi: vankilan henkilökunta, esim. hotellien ja ruokapaikkojen henkilökunta ja monet muut ‘suunnittelemattomat’ kohtaamiset. Yleensä kun vierailen jossain kaupungissa/maassa pyrin tekemään monia eri asioita: konsertit vankiloissa, seurakunnissa jne, mediatyö sekä mentorointi/opetus ja yhteyksien luominen.

Tämä tehtävä on jatkuvassa dynaamisessa muutostilassa sitä mukaa kun Pyhä Henki avaa ja sulkee ja kun uusia tapoja välittää Hyvä Uutinen avautuu

Nykyään tiimini esim. vankilamatkoilla koostuu yleensä lisäkseni suomalaisesta muusikosta, latvialaisesta äänimiehestä sekä mukana olevasta paikallisesta tiimistä johon yleensä kuuluu myös tulkki.

Monissa maissa yhteytemme vankeinhallintoon ovat hyvät ja työtä on paljon. Tämä tehtävä on jatkuvassa dynaamisessa muutostilassa sitä mukaa kun Pyhä Henki avaa ja sulkee ja kun uusia tapoja välittää Hyvä Uutinen avautuu minulle ja tiimilleni. Yksi esimerkki tästä on kasvava mediatyö.

Jokainen ihminen, riippumatta siitä missä olosuhteissa hän on, on luotu Jumalan kuvaksi ja hän on siksi mittaamattoman arvokas. Tämän lisäksi, kuten Raamattu meille ilmoittaa, jokaisella ihmisellä on syntivelka ja tarvitsee kipeästi anteeksiantamusta ja lunastusta. Jeesus on tämä Lunastaja ja nyt on mahdollista löytää se tarkoitus ja suunta elämälle joka Jumalalla oli mielessään meidät luodessaan. Kun ihminen uudestisyntyy ja elämä lähtee muuttumaan, siitä seuraa myös se että ympäristössä tapahtuu muutoksia. Olen nähnyt sen omin silmin.

Kun ihminen uudestisyntyy ja elämä lähtee muuttumaan, siitä seuraa myös se että ympäristössä tapahtuu muutoksia. Olen nähnyt sen omin silmin.

Ihmiset jotka tukevat minua ja tiimiäni siinä mitä teemme Jumalan valtakunnan edistämiseksi, ovat ensisijaisesti kutsutut rukoilemaan meidän, tapaamiemme ihmisten ja tilanteiden puolesta. Toiseksi myös taloudellinen tuki on tärkeä evankeliumin työssä, sitä tarvitaan – se on luonnollisesti kuitenkin vapaaehtoista. Kutsun sinua tulemaan mukaan tähän joukkoon; voit tehdä sen ottamalla yhteyttä alla olevan “Liity tukirenkaaseen” kentän kautta.

Me haluamme myös kertoa mitä työssä tapahtuu, matkoista ym, mutta myös suunnitelmista.

Kristuksessa,

Nina Åström

Tue työtämme

Liity tukirenkaaseen

  Your Name / Nimesi / Ditt namn

  Your Email / Sähköpostiosoitteesi / Din epost

  Additional info / Lisätiedot / Tilläggsinfo

  Please send me / Minulle saa lähettää / Sänd mig gärna:
  info on offers and products / infoa tarjouksista ja tuotteista / info om erbjudanden och produkter

  Tue taloudellisesti

  Jos haluat tukea työtämme taloudellisesti, voit tehdä sen alla olevan pankkiyhteyden kautta.


  Avainmedia Lähetysjärjestö ry
  Danske Bank FI56 8000 1800 1807 55
  Osuuspankki FI61 5132 0520 0080 12

  Varat käytetään Avainmedian medialähetystyöhön Suomessa ja ulkomailla.

  (Viitenumero 50021 kohdistaa varat Nina Åströmin evankelioimistyöhön)

  Keräyslupa 2022 alkaen

  Rahankeräysluvan numero: RA/2021/1670 
  Luvan saaja: Avainmedia Lähetysjärjestö ry
  Jäspilänkatu 2, 04250 Kerava
  Myöntäjä: Poliisihallitus 9.12.2021
  Toimeenpanoaika: alkaen 1.1.2022

  Tietosuojaseloste

  Tietosuojaseloste Nina Åströmin tukirinkirekisterille. Pvm. 23.6.2020.

  REKISTERINPITÄJÄ
  A Little Bit Productions (Nina Åströmin toiminimi), Rödsöntie 114, 67400 Kokkola.
  Y-tunnus 1594936–6

  REKISTERIASIOIDEN YHTEYSHENKILÖ
  Bernhard Åström, puh 044 3366 059, benni.astrom@gmail.com

  REKISTERIN NIMI
  Nina Åströmin tukirinkirekisteri

  HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
  Henkilötiedot saamme rekisteröidyiltä itseltään sähköpostitse, puhelimitse tai muulla tavoin. Henkilötietoja käytetään välittämään:
  – tietoa Nina Åströmin evankeliointi- ja mediatyöstä ja miten sitä voidaan tukea
  – tietoa Nina Åströmin levyistä, kirjoista ja muista tuotteista ja palveluista (esim. konserteista, vlogeista, videoista ym.) joita A Little Bit Productions myy, tarjoaa tai välittää.

  Rekisteröidystä voidaan tallentaa ja käsitellä seuraavia tietoja:
  – nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kieli ja muut tarpeelliset yhteystiedot
  – palautteet, toiveet, hyväksynnät, kiellot, rajoitukset ja vastaavat tiedot rekisteröidyltä itseltään.

  HENKILÖTIETOJEN LUOVUTUS JA SIIRTO
  Henkilötietoja käsittelevät vain ne henkilöt, jotka työtehtäviensä puolesta niitä tarvitsevat. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Henkilötietoja ei siirretä kolmanteen maahan.

  HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA
  Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta tarpeellista

  REKISTERÖIDYN OIKEUDET
  Tietosuojalainsäädäntö takaa rekisteröidylle oikeuksia, jotka on kuvattu alempana. Nämä oikeudet vahvistavat yksityisyydensuojaa ja antavat mahdollisuuden kontrolloida omien henkilötietojen käsittelyä.
  – oikeus saada pääsy omiin henkilötietoihin
  – oikeus tietojen oikaisemiseen
  – oikeus tietojen poistamiseen
  – oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  – vastustamisoikeus
  – oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
  Yllä olevien oikeuksien käyttämiseen tulee ottaa yhteys rekisterinpitäjän yhteyshenkilöön puhelimitse tai sähköpostitse.
  – oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
  Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittelyssä on loukattu tietosuojalainsäädäntöön ja erityisesti tietosuoja-asetukseen perustuvia oikeuksiasi, voit tehdä valituksen Tietosuojavaltuutetun toimistoon.
  HENKILÖTIETOJEN TIETOTURVA
  Henkilötiedot tallennetaan tietokantaan, joka on suojattu asiattomalta käytöltä. Tietokantaan on pääsy vain henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja suorittamaan tehtäviä käyttötarkoituksen mukaisesti. Tietojen asianmukainen suojaaminen hoidetaan salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla.

  Lisätietoa

  Jos kaipaat lisätietoa, lähetä kysymyksesi allaolevan lomakkeen avulla.

   Your name / Nimesi / Ditt namn

   Your email / Sähköpostiosoitteesi / Din epost

   Question / Kysymys / Fråga

   Kuvia

   /
   Tilanteita matkoiltamme