Blog

Blogikirjoituksia / Blogginlägg
23 april 2012

AVOIN TAIVAS uusi levy

YSTÄVÄT – Hilja Aaltonen levyprojekti on ihan loppusuoralla, tänä viikonloppuna saamme levyt ja sunnuntaina 29.4  on ensimmäinen konsertti tämän tiimoilta; Korson helluntaiseurakunnassa, Myyrätie 6, 01450 Vantaa,  klo 16. Lämpimästi tervetuloa! Mukana Kimmo Suomela ja Wilma Witick joka laulanut taustoja myös levyllä.

– Nina –

2 Responses

 1. pirjo niemi

  Kiitos!

  Kun teit suomenkielisen levyn. Pidän kyllä muillakin kielillä lauletuista lauluistasi, mutta tämmöisenä mummuikäisenä ihmisenä en tahdo aina saada selvää ulkomaankielisistä sanoista. KIITOS JA ISKÄN SIUNAUSTA kaikkeen elämääsi ja työhösi!

 2. Folke West

  Hej Nina!
  Vill tacka dig för nya CD:n!
  Fina sångtexter som du tolkar mycket känslosamt.
  Bra produktion.
  Ha en välsignad sommar.

  Folke

Leave a Reply