Blog

Blogikirjoituksia / Blogginlägg
03 april 2012

APRIL

Hi! Even in the northern parts of Europe there’s definitely a promise of spring in the air although right now it feels it’s suspended…anyway, the next trip for me will be to northern Italy, southwest of Turin. Operation Mobilization (OM) runs a three-month course for artists who are into mission work, a course where the craft of the particular art form is not taught per se, but more the thinking and the Biblical foundation behind it. I will be teaching/meeting the participants during the third week of April. Very much looking forward to that. ü You can check out this: http://news.om.org/country-article/r30130

Another thing: The Finnish album (which means I’m going to write this mainly in Finnish; the plan is to post rough English translations on the lyrics though – very soon)… Eli, AVOIN TAIVAS – Lauluja Hilja Aaltosen sydämeltä menee  huomenna masterointiin ja tämän kuun viimeisellä viikolla pitäisi levy olla kädessä. Tämä on ollut toisenlainen ja mielenkiintoinen projekti; on ollut hienoa saada tutustua Hiljaan ja hänen ajatuksiinsa. Levyn tuottaja Markus Vainiomäki on tehnyt hienon juoksun – kiitos Markus! Ja kiitos kaikille jotka ovat osana yhteistä projektia!

Sunnuntaina 29.4 on keikka tämän uuden levyn tiimoilta Vantaalla, Korson helluntaiseurakunnassa http://www.korsonhelluntaisrk.fi/  klo 16. Mukana Kimmo Suomela ja Wilma Witick. Sunday 29th April Nina’s concert (AVOIN TAIVAS Hilja Aaltonen-album) in Vantaa/Korso at 4 PM.

1 Response

  1. Erja Saari

    Hei Nina <3.

    Onnea ja siunausta työllesi (onnittelut myös syntymäpäiväsi johdosta, olikos se nyt tänään vaiko huomenna :-))

    Sinua, työtäsi ja perhettäsi siunaten, tätisi Erja

Leave a Reply