Blog

Blogikirjoituksia / Blogginlägg
18 januari 2012

January news

Thusrsday 19th Jan Nina’s doing a guest performance in Kokkola/Snellmansali (starting at 6PM). It is a ”Eurovision night” put together by pupils, personnel and parents of Kyrkbackens skola, under the supervision of Annika Sandvik. Together with the pupils Nina will sing her Eurovision 2000 entry ”A Little Bit”.

Wednesday&Thursday 25th-26th Jan in Sweden, performing on Kanal10  (www.kanal10.se) live broadcast both nights 6PM to 11PM Swedish time

Working on a new album in Finnish – Hilja Aaltosen teksteihin on Hannu Huhtala (ja Nina yhden laulun verran:) säveltänyt laulut jotka Nina yhdessä tuottaja Markus Vainiomäen kanssa on työstämässä levyksi, jonka suunniteltu julkaisuajankohta on huhtikuu. Levyn julkaisee Aikamedia. Erittäin jännittävä projekti joka kokonaisuudessaan on vaikuttanut minuun suuresti, sanoo Nina.

Leave a Reply