Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs1/1/ninaastr/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs1/1/ninaastr/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs1/1/ninaastr/wordpress/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Nina Åström » January 2013; last minute change

Blog

Blogikirjoituksia / Blogginlägg
02 januari 2013

January 2013; last minute change

Hei! Viime hetken ilmoitus: tämän päivän Hämeenlinnan keikka peruuntuu Ninan osalta sairauden takia. Muuten seurakuntailta kyllä pidetään Poltinahon srk-talossa suunniteltuun aikaan.

Saturday 5th January HÄMEENLINNA at 6PM

http://www.hameenlinna-evl.fi/portal/tapahtumakalenteri/?event=4977&week=1&year=2013&month=1&day=5&all=1

 

 

Leave a Reply